Kundecase

Søndersø El

“En løsning som ikke kunne findes hos andre…”

Henrik fra Søndersø El har en kunde, som ønskede at få sat tre udvendige lamper op på deres hus.

Lamperne skulle “tale sammen” med to forskellige sensorer – en på hver sin side af huset. 

Udfordring var at kunden netop havde fået renoveret hele huset og derefter ønskede, at få sat lamper op, som ikke var tænkt ind i renoveringen.

Der var derfor bl.a. ingen tændledning til lamperne, som dermed ikke kunne kobles sammen. Hvilket ville betyde at kunden skulle til, at ændre den helt nye el-installation der blev foretaget i forbindelse med renovering af huset. Henrik var derfor på jagt efter en smartere løsning til kunden.  

Henrik undersøgte mulighederne for en trådløs løsning, ved samtlige grossister, som han kendte til og ingen kunne hjælpe med en brugbar løsning indtil Henrik ved et tilfælde faldt over FESH som kunne løse opgaven.

Henrik installerede tre SMART-Relæ fra FESH ved lamperne samt 2 bevægelsessensorer (SMART-PIR), som taler sammen og på den måde kunne lamper, via wi-fi tale sammen og reagere på bevægelsessensoren. Det lyder måske lidt besværligt, men Henrik oplevede INGEN problemer med opsætningen, og som  Henrik selv udtrykker det “Når første du har tankegangen, så det intet problem at sætte op!”. Og efter han havde sat løsningen op kunne han trygt køre fra kunden.

Kunden har selv installeret den gratis FESH app, koblet produkter til og har efterfølgende investeret i flere FESH produkter og koblet disse til appen. 

Kunden har derudover selv gjort brug af vores SMART-AUTO og lavet en programmering på tværs af hans produkter. 

Kunden er ekstrem begejstret for produktet – det samme er Henrik fra Søndersø El.