Artikel i Fyens Stiftstidende “Kom og overtag butikken”

På en forretningsrejse til Hong Kong i april 2019 besøgte Klavs Larsen verdens største elektronikmesse. Her så han for første gang en ny teknologi, TUYA, som han straks faldt for.

Klavs Larsen er en odenseansk iværksætter, som ikke er bange for at føre tanker til handling. Det gælder både som forretningsmand og inden for fodbold, hvor Klavs er formand for OKS.

– Jeg har nok et stort iværksætter-gen i mig. Det startede med opstarten af virksomheden L-Team i Vissenbjerg, som jeg drev i knap 20 år, og efter en periode som sektionschef hos Brdr. A & O Johansen, en af landets førende EL- og VVS grossister, grundlagde jeg Foss Europe A/S som hører hjemme på Åløkke Allé, siger Klavs.

Det er nu fem år siden, Klavs startede Foss Europe. Her udvikles koncepter med el-produkter som sælges til såvel professionelle som DIY. Nu kribler fingrene så igen for at starte endnu et projekt op.

– På en forretningsrejse til Hong Kong i april 2019, besøgte jeg igen verdens største elektronikmesse. Her så jeg for første gang en ny teknologi, TUYA, som jeg straks faldt for, og som jeg er sikker på bliver stort, siger Klavs.

Læs hele artiklen i Fyens Stiftstidende her