Hvorfor finder FESH app’en ikke selv mit Wi-Fi?

Indhold

Finder FESH app’en ikke selv dit netværk når du prøver at tilføje et produkt til app’en. Dette kan skyldes at du ikke har givet FESH app’en tilladelse til at bruge din lokation og dit lokale netværk. Se din app ud som billedet herunder og “Wi-Fi Navn” er tomt kan du følge guiden under billedet for at give FESH app’en tilladelse til at bruge din lokation og dit lokale netværk.

Guide til Apple iPhone

Trin 1 – Tryk ind på din telefons indstillinger:

Trin 2 – Tryk ind på "Anonymitet & sikkerhed":

Trin 3 – Tryk ind på "Lokalitetstjenester":

Trin 4 – Tryk ind på "FESH" app'en:

Trin 5 – FESH app'en skal som minimum have adgang til lokalitet "Ved brug af appen" for at den selv kan finde dit Wi-Fi netværk:

Trin 6 – Efter du har givet FESH app'en tilladelse til som minimum have adgang til lokalitet "Ved brug af appen". Vil du kunne se i FESH app'en at den nu selv finder dit Wi-Fi netværk:

Guide til Android telefoner

Bemærk: Fordi der findes mange forskellige styresystemer som bruger Android, vil guide herunder måske ikke helt ligne din Android telefon. Denne guide er lavet på en OnePlus 10T.

Trin 1 – Tryk ind på din telefons indstillinger:

Trin 2 – Tryk ind på "Apps":

Trin 3 – Tryk ind på "Appstyring":

Trin 4 – Tryk ind på "FESH" app'en:

Trin 5 – Tryk ind på "Tilladelser":

Trin 6 – Tryk ind på "Placering":

Trin 7 – FESH app'en skal som minimum have adgang til lokalitet "Tillad kun, mens appen er i brug" for at den selv kan finde dit Wi-Fi netværk:

Trin 8 – Efter du har givet FESH app'en tilladelse til som minimum have adgang til lokalitet "Tillad kun, mens appen er i brug". Vil du kunne se i FESH app'en at den nu selv finder dit Wi-Fi netværk: